10 pentru Moldova

Embed:

Publika TV lansează  campania "10 pentru Moldova". Aceasta se va încheia pe 7 aprilie, când Publika TV sărbătoreşte 3 ani de la lansare şi când, în cadrul unei gale, îi va premia pe cei mai de succes moldoveni în domeniile lor de activitate.

Astfel, începând de astăzi şi până duminică, vă invităm să spuneți cine, în opinia dumneavoastră, merită să se regăsească printre laureaţii galei "10 pentru Moldova". Aşteptăm propuneri pentru 10 categorii de premii și mesaje de susținere pentru cei deja propuși:

1. Oameni politici

2. Oameni de afaceri

3. Jurnalişti

4. Analişti

5. Sportivi

6. Interpreţi de muzică populară

7. Actori şi regizori

8. Branduri moldoveneşti

9. Interpreţi de muzică uşoară

10 Cel mai iubit moldovean.

Selectarea laureaţilor galei se va face în două etape. În cadrul primei etape vă invităm să propuneți nume de persoane, care ar merita să primească trofeul "10 pentru Moldova". În funcție de numărul de nominalizări, se va face un top şi primii 30 din fiecare categorie vor intra în a doua etapa de selecţionare a laureaţilor, care va consta într-un sondaj de opinie publică realizat de IMAS.

Numele celor care credeți că merită să printre laureaţii galei "10 pentru Moldova" le puteți scrie în comentarii, le puteți trimite prin sms la 7707 (tarif 8 lei) sau apelaţi la unul dintre numerele de telefon: (022) 815 588; (022) 815 586; (022) 815 594; (022) 804 804. Menţionăm că nu se acceptă persoane care nu mai sunt în viaţă. 

La finalul fiecarei zile, pe site vor fi postate numele celor care au fost deja propuși, iar cine sunt cei "10 pentru Moldova" vom ști pe 7 aprilie.

Ultimele articole
10 pentru MOLDOVA

PublikaTV a premiat cele 10 personalităţi ale ţării. Vezi cine sunt premianţii

(UPDATE 21:03) Eroul anului a fost desemnat directorul Liceului "Lucian Blaga"din Tiraspol, Ion...»

Nu rata un eveniment unic! Duminică 6 aprilie - Gala zece pentru Moldova!

Ei sunt mândria ţării! Munca lor ne face viaţa mai bună. Ei pun ţara în mişcare. Află...»


Live Publika TV
CHISINAU LIVE »
cele mai: citite comentate
Newsline »
Abonare newsletter
Solutie tehnica si design
Strategy & Technology For Digital Publishing
Mentenanta si dezvoltare
Fast Forward